"Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας!" (pics)

Written by  Φεβ 16, 2018

Εμφανώς ικανοποιημένη και χαρούμενη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΚΑ εμφανίστηκε η κόουτς του Αμύντα, Φρόσω Δρακάκη, σε δηλώσεις της στο agapotobasket.gr μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης!

Η προπονήτρια της ομάδας του Υμηττού επανάλαβε την προ διετίας επιτυχία του συλλόγου, επικρατώντας αυτή τη φορά της ΑΕΝ Κηφισιάς, σε έναν όμορφο τελικό με διακυμάνσεις στο Κλειστό του Γέρακα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό το κύπελλο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς αρχικά, όπως και στα δικά μου τα κορίτσια. Ελπίζω να είμαστε γερές, υγιείς και τυχερές και να έρθει ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Όσον αφορά το σημερινό τελικό, αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή αλλά στην πορεία ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κάναμε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο. Πάλι προς το τέλος λίγο η ένταση και το άγχος μας έκαναν να χάσουμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε χτίσει, όμως τέλος καλό, όλα καλά.

Προς το παρόν διανύουμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, κάτι το οποίο ελπίζω να το συνεχίσουμε μέχρι τέλους, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι αυτό για το οποίο προσπαθούμε και δουλεύουμε κάθε μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η κόουτς Δρακάκη.

Last modified on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 12:40
Γιώργος Αράπογλου

 

Γεννημένος στην Ν. Φιλαδέλφεια και μεγαλωμένος στο Καματερό, σε μια γειτονιά γεμάτη αλάνες και άπειρους χώρους για την διεύρυνση της παιδικής φαντασίας, από μικρός δύο πράγματα ήταν ξεκάθαρα μέσα του.

 

Ότι θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ότι κάποτε θα γίνει δημοσιογράφος. Από τη μια, η κλίση στο γράψιμο φαινόταν από τις πρώτες εκθέσεις του δημοτικού και τις άπειρες μικρές εφημερίδες που τύπωνε, από την άλλη, που τον έχανες, που τον έβρισκες, με μια μπάλα στο χέρι ήταν. Την πορτοκαλί, αυτή με τα σπυριά!

 

Μεγαλώνοντας, το ύψος δε βοήθησε να ασχοληθεί ενεργά με το μπάσκετ πέρα από κάποιες ομάδες της γειτονιάς ή τα σχολικά πρωταθλήματα, ωστόσο, τον αθλητισμό δεν τον εγκατέλειψε. Υπήρξε αθλητής με δελτίο του Ιωνικού Ν.Φ., για έξι χρόνια, περνώντας αρχικά από τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής και στη συνέχεια από το χάντμπολ, με συμπαίκτες αθλητές που αρκετά χρόνια αργότερα, στελέχωσαν και την Εθνική Ομάδα.

 

Η δημοσιογραφία, ωστόσο, τον κέρδισε. Ο μεγάλος του έρωτας ήταν το ραδιόφωνο. Την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή την έκανε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Στα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε πολλά από τα μεγαλύτερα Μέσα της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (Flash, ΝΕΑ, Χρηματιστήριο, Ταχυδρόμος, Veto, ΝΟΟΖ κλπ) και πέρασε από όλων των ειδών τα ρεπορτάζ (ελεύθερο, αθλητικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό, αυτοδιοίκησης, τουριστικό κλπ). Εργάστηκε επίσης ως διορθωτής και επιμελητής κειμένων σε αρκετά έντυπα, καθώς και ως υπεύθυνος επικοινωνίας στην εταιρεία WIDEServicesPC.

 

Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του πρώτου ελληνικού περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ» από το πρώτο τεύχος, ενώ έχει ασχοληθεί και με την εκπαίδευση ενηλίκων. Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται για την έκδοση του πρώτου του μυθιστορήματος.

Από τη θέση του Αρχισυντάκτη του «Agapotobasket.gr», ευελπιστεί να βάλει το πιο σημαντικό «τρίποντο» της δημοσιογραφικής του ζωής. Να δημιουργήσει με τη βοήθεια της συντακτικής ομάδας μια μεγάλη μπασκετική κοινότητα που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άθλημα και θα φέρει άλλο χρώμα στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.