"Το βραβείο της MVP αφιερωμένο στην ομάδα και την οικογένειά μου!" (pic)

Written by  Φεβ 16, 2018

Ευτυχισμένη, όπως ήταν λογικό άλλωστε, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΚΑ, αλλά και του βραβείου της MVP του μεγάλου τελικού μεταξύ Αμύντα και ΑΕΝ Κηφισιάς, εμφανίστηκε σε δηλώσεις της στο agapotobasket.gr η Μαρία Τριμέρη!

Η πρώτη σκόρερ του τελικού και μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα του Υμηττού, με τις συμπαίκτριές της να την επευφημούν καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεών της φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της, τόνισε:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένες. Ήταν ένα πολύ όμορφο ματς, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες της Κηφισιάς! Ήμασταν λίγο αγχωμένες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια κάναμε στην άκρη το άγχος, βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη.

Όσον αφορά το βραβείο της MVP είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δε μου έχει ξανατύχει προσωπικά. Το αφιερώνω σε όλες μου τις συμπαίκτριες και στην προπονήτριά μου που μας πιστεύει όλες πάρα πολύ, στους γονείς μου και όλη μου την οικογένεια και σε όσους με στηρίζουν από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα!»

Last modified on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 16:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.