Ρουμπελάκης: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί»

Written by  Οκτ 23, 2017

Ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του μπάσκετ των Γυναικών, αυτό των Εσπερίδων, βρίσκεται και πάλι στην Α1.

Μετά από δυο αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Καλλιθέας μπορεί να μην έχει πάρει νίκη ωστόσο έχει εμφανιστεί πολύ ανταγωνιστική και σίγουρα δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρουμπελάκης μιλώντας στο agapotobasket.gr στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του αλλά και στα κέρδη της ομάδας του από αυτή την αναμέτρηση.

«Θεωρώ ότι από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και σε όλο το τρίτο καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Βγάλαμε πράγματα και από τις δυο Αμερικανίδες μας στην επίθεση και είχαμε όπλο την άμυνα μας, γιατί σήμερα τα κορίτσια έπαιξαν εκπληκτική άμυνα. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος το 70% των πόντων του προσπαθεί να το κάνει από fast brakes και στο ημίχρονο δεν είχε βγάλει κανένα αιφνιδιασμό. Δυστυχώς το μάθημα που παίρνουμε είναι ότι το παιχνίδι δεν λήγει στο 35, στο 36 στο 37, λήγει στο 40. Τα κορίτσια κάναν πραγματικά απίστευτη προσπάθεια, νομίζω ότι μείναμε και από δυνάμεις και από καθαρό μυαλό στα τελευταία δυο λεπτά και στο τέλος ο Πανιώνιος σαν πιο τυχερός πήρε τη νίκη.

Εμείς ούτως η άλλως είμαστε από τα αουτσάιντερ στο κομμάτι σωτηρίας, είμαστε νεανική ομάδα  με μείον μια ξένη σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε αντιπάλους, όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Αυτό που κρατάμε είναι ότι για δεύτερο παιχνίδι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Σήμερα (χτες) ήμασταν πολύ κοντά να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και θα βλέπαμε τελείως διαφορετικά την πορεία. Ο Πανιώνιος έχει πολύ ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ και θεωρώ ότι θα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Προχωράμε. Έρχεται ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα πάμε και εκεί να κερδίσουμε ότι μπορούμε για να τα βάλουμε ως εφόδια για τη συνέχεια. Θέλω να πω μπράβο στον Πανιώνιο και τους εύχομαι καλή συνέχεια αλλά θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας γιατί τα κορίτσια το πίστεψαν μέχρι το τέλος και για ένα σουτ δεν πήραμε τη νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκαν οι MVP των δυο ομάδων στα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και η Μαριρόζα Μπόνη η οποία έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Εσπερίδων. Στην ανάπαυλα για το ημίχρονο κληρώθηκαν επίσης δώρα προσφορά της ομάδας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του Εσπέρου.


 

Last modified on Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.