Επενδύουν στο μέλλον με Μπαλιούση οι Εσπερίδες

Written by  Ιουλ 12, 2017

Μια σημαντική μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον πραγματοποίησαν οι Εσπερίδες, που απέκτησαν την 17χρονη Ειρήνη Μπαλιούση, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η νεαρή αθλήτρια θα στελεχώσει τόσο τη γυναικεία ομάδα όσο και την ομάδα των νεανίδων, ενώ η ίδια, μετά την μεταγραφή της δήλωσε ικανοποιημένη που θα φορέσει τη φανέλα ενός ιστορικού σωματείου.

Η ανακοίνωση

Μία ακόμη νεαρή ελπιδοφόρα αθλήτρια υπέγραψε στην γυναικεία μας ομάδα . Ο λόγος για την 17χρονη Ειρήνη Μπαλιούση (γεννημένη 3-3-2000) που αγωνίστηκε με επιτυχία την τελευταία διετία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Η νεαρή φόργουορντ επέστρεψε στην Αθήνα όπου και είχε ξεκινήσει την καριέρα της (ΑΕΝ Κηφισιάς) με αρκετές επιτυχίες επίσης . Η Μπαλιούση θα ενισχύσει πέρα της γυναικείας ομάδας και την ομάδα νεανίδων όπου θα έχει και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο . Η νεαρή δήλωσε : " Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Αγγελίδη γιατί πραγματικά με στήριξε αυτή την διετία . Είμαι πολύ ικανοποιημένη που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως οι Εσπερίδες  και θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα." 

 

Πηγή και φωτό: ikaroswbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.