Στη γραμμή των βολών με την... Αλεξία Σπίνου

Written by  Ιουλ 26, 2020

Άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ σε ηλικία δέκα ετών στην ΑΕ Γαλατσίου, στην οποία παρέμεινε για έξι χρόνια, για να ακολουθήσουν ΑΚΟ Άρης Χολαργoύ, ΑΟ Παγκρατίου, Παναθηναϊκός, Εσπερίδες Καλλιθέας, Σπόρτιγκ και ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας. Πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ  με τη φανέλα του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου. Η Αλεξία Σπίνου είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών Γυναικών, με την οποία το 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνων Κωφών και το 2019 τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Η 30χρονη φόργουορντ στέκεται στη γραμμή των βολών και απαντάει στις μπασκετικές ερωτήσεις του agapotobasket.gr.  


Κάνεις ντρίπλα...
Στα εμπόδια της ζωής

Θέλεις να ρίξεις τάπα στον...
Ρατσισμό

Παίρνεις τάιμ άουτ για...
Ξεκούραση

Θεωρείς αντιαθλητικό φάουλ...
Το ψέμα

Δίνεις τεχνική ποινή...
Στην προδοσία

Παίζεις άμυνα man to man...
Στα εμπόδια της ζωής

Δίνεις ασίστ σε...
Φίλους

Τρέχεις στον αιφνιδιασμό για...
Την επιτυχία

Καρφώνεις για...
Τους στόχους μου

Παίζεις άμυνα ζώνης...
Για όλα αυτά που θέλω να προστατεύσω

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.