Ταλέντο και ομορφιά για τις Red Drops

Written by  Σεπ 13, 2015

Πλήθος πανέμορφων κοριτσιών βρέθηκαν χθες Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στην πρώτη οντισιόν των RedDropsγια την νέα αγωνιστική σεζόν του μπασκετικού Ολυμπιακού.

 

Ταλέντο, ομορφιά και πολύ χορό περιείχε το πρόγραμμα, με όλες τις υποψήφιες μαζορέτες των Ερυθρόλευκων να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές που απαρτίζοντας από τους Ευαγγελία Κριτικού, Καταλίνα Άουτ Χριστοδούλου, Μάικ Φουντεδάκης, Βάσια Τσουλαρίδη και Μαρία Αποστολίδη.

Όλες οι υποψήφιες, αρχικά έμαθαν από την προπονήτρια και χορογράφο των RedDrops, Βάσια Τσουλαρίδη, την χορογραφία και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες των πέντε για να βαθμολογηθούν από τους έμπειρους κριτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αντισιόν έλαβε μέρος, άνευ συναγωνισμού, μία ομάδα μικρών κοριτσιών από τις Ακαδημίες Cheerleading «Αμαζόνες Βάρης», προκειμένου να βιώσουν την εμπειρία της οντισιόν σε μεγάλο επίπεδο.

foto mikres

Οι κοπέλες που ξεχώρισαν θα ειδοποιηθούν από τους υπεύθυνους της ομάδας, προκειμένου να προκύψουν οι οριστικές επιλαχούσες που θα στελεχώσουν τις RedDropsγια την σεζόν 2015-2016.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.