Δύο μετάλλια για τις «Αμαζόνες» στο Παρίσι

Written by  Νοε 17, 2015

Με δύο χάλκινα στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαζορέτες από το Ευρωπαϊκό του Παρισιού. Δύο τρίτες θέσεις κατέκτησαν οι Ελληνίδες μαζορέτες στο European Cheer Open 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

 

Η Μελπωμένη Στεργίου μαζί με την Νεφέλη Πουλιοπούλου από τις «Αμαζόνες Ηλιούπολη» κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ζευγάρι του Free Style Pom Junior. Την ίδια θέση (3η) κατέλαβαν και η Κάλλια Ιωσηφίδη με την Μαρία Γιαννοπούλου, απo τις «Αμαζόνες Ηλιούπολης», στην κατηγορία Cheer Jazz Junior. Στο ομαδικό της κατηγορίας Free Style Pom Junior, οι «Αμαζόνες Βάρης» κατέλαβαν την 6η θέση της γενικής κατάταξης των ομάδων που συμμετείχαν.

Η Ελληνική αποστολή, που βρέθηκε στην πόλη του Φωτός, απαρτιζόταν απo 41 άτομα, εκ τn οποίων τις προπονήτριες  και χορογράφους των ΑΜΑΖΟΝΩΝ, Βάσια Τσουλαρίδη, & Ευαγγελία Κρητικού, καθώς και  τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Cheerleading, Μάικ Φουντεδάκη. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να βρεθούν στην Γαλλική πρωτεύουσα εκπροσωπώντας τόσο την Ελλάδα όσο και τις Αμαζόνες, αλλά και σε όλους τους γονείς για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους της Ένωσης και της αποστολής.

Αναλυτικά οι ελληνικές διακρίσεις

Free Style Pom Junior (ζευγάρια)

3η θέση: Μελπωμένη Στεργίου-Νεφέλη Πουλιοπούλου (Αμαζόνες Ηλιούπολης)

4η θέση: Γρηγορίου-Κωστοπούλου (Αμαζόνες Βάρης)

5η θέση: Κρανίου-Κοράκη (Αμαζόνες Βάρης)

6η θέση: Φουντεδάκη-Γκιτζίρη (Αμαζόνες Βάρης)

Free Style Pom Junior (Ομαδικό)

6η θέση: Αμαζόνες Βάρης

Cheer Jazz Junior (ζευγάρια)

3η θέση: Κάλλια Ιωσηφίδη-Μαρία Γιαννοπούλου (Αμαζόνες Ηλιούπολης)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.