Συγχαρητήρια από Δήμαρχο και Περιφερειάρχη στον Προμηθέα

Written by  Σεπ 25, 2020

Το Promitheas Park επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να συγχαρούν τον Προμηθεα Πάτρας για την κατάκτηση του 1ου Watt + Volt Super Cup, που ήταν και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας:

Στους δύσκολους σημερινούς καιρούς κάθε χαμόγελο είναι σημαντικό. Η Πάτρα κι ο Προμηθέας γιορτάζουν τον πρώτο τους τίτλο στο μπάσκετ και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κατακλυστεί από συγχαρητήρια από φίλους της ομάδας και του αθλήματος. Κοντά στην ομάδα στάθηκαν από το ξεκίνημα και οι Αρχές της πόλης, με τον πρώτο πολίτη της πόλης, τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη να επισκέπτεται, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και παλιό αθλητή και προπονητή του μπάσκετ, Τάκη Πετρόπουλο αλλά και τον πρώτο πολίτη της Περιφέρειας, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη το Promitheas Park για να συγχαρούν τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Μπακαλάρο.

Οι συναντήσεις κύλησαν με πολύ καλή διάθεση και πειράγματα, με τους «τοπικούς άρχοντες» να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια και το γενικότερο κλίμα χαράς και να εκφράζουν τις ευχές τους για τη συνέχεια και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ν' αφιερώνει τον τίτλο στην Πάτρα, τονίζοντας πως "Η Πάτρα είναι στην κορυφή, εκεί που της αξίζει".

Πηγή και φωτό: promitheasbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.