Press-ing... στη Στέισι Γκρίτζαλη

Written by  Απρ 04, 2016

Μια ακόμα αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε για τη Στέισι Γκρίτζαλη, η οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί τον παντοτινό της έρωτα (πίσω βέβαια από το γιο της), την «πορτοκαλί» θεά, συνεχίζοντας να δίνει το παράδειγμα στις μικρότερες ταλαντούχες αθλήτριες και όχι μόνο...

Το agapotobasket.gr κάνει press-ing στην πολύπειρη γκαρντ η οποία πήρε μέρος και στο "1ο Press-ing στο γυναικείο μπάσκετ" ανυπομονώντας ήδη για το επόμενο!

Αγαπάς...

Το γιο μου... την οικογένεια μου... τη ζωή!!

Μισείς...

Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα μέσα μου. Μεγάλωσα χωρίς να θέλω να το νιώσω και όταν πάει να βγει κάτι τέτοιο απλά απομακρύνομαι..

Moto... 

Never growing up, never stop dreaming, carpe diem

Ονειρεύεσαι...

New York, New York, New York! Θέλω τόσο πολύ αυτό το ταξίδι! Θα το κάνω που θα μου πάει...

Απωθημένο...

Γενικότερα προσπαθώ να μην έχω απωθημένα γιατί τα απωθημένα σε κρατάνε πίσω, οπότε μάλλον μόνο η Νέα Υόρκη θα έλεγα που αισθάνομαι πως δεν είναι μακριά!

Χαλαρώνεις...

Όπου υπάρχει καλή παρέα, μουσική και ανάλογα την ώρα το αντίστοιχο ρόφημα ή ποτάκι!

Κάνεις delete... 

Σε αυτούς που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, δεν κάνουν ποτέ αυτοκριτική και αρέσκονται σε ψέμματα. Έλεος! Και αυτό είτε αφορά τα προσωπικά μου, είτε τα επαγγελματικά, είτε τα του μπάσκετ!

Κάνεις like...

Στη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της, στην αισιοδοξία, στο χαμόγελο και στην ειλικρίνεια!
 
Θαυμάζεις...

Τους ανθρώπους που κοιτάνε τη ζωή στα μάτια, που περνάνε από διάφορα δεινά και βγαίνουν νικητές και μας υπενθυμίζουν πόσο σπουδαία είναι η ζωή, η υγεία, η οικογένεια, η πίστη στο Θεό. Γιατί είναι στιγμές που ξεχνιόμαστε, γιατί μας νικάει η ρουτίνα της καθημερινότητας.
 
Το μπάσκετ για σένα είναι...

Το μπάσκετ τι είναι για μένα; Απλά θα πω ότι μέχρι τρεισήμισι μηνών έπαιζα κανονικά και πως στην αίθουσα τοκετού είπα στο γιατρό μου, επειδή είχα ένα μικρό θεματάκι, “γιατρέ το παιδί είναι καλά;”, “Ναι”, μου είπε. “Εγώ θα είμαι καλά;”. “Ναι”, επίσης. “Οκ, όσο και να χρειαστεί λοιπόν θα γεννήσω κανονικά. Θέλω να βγω με το καλό και να πάω να παίξω μπάσκετ!”. Τι άλλο να πω λοιπόν! Το λατρεύω, είναι η ζωή μου! Σέβομαι όποια φανέλα και να χρειαστεί να φορέσω. Μένω παιδί αγκαλιά με την «πορτοκαλί» θεά! Είναι ένας έρωτας παντοτινός!

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.