Τούλα Καλέντζου: «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Written by  Νοε 10, 2015

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και πρόσθεσε ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του.

 

 Ο αγώνας μπορεί να ηταν εύκολη υπόθεση για τις παίκτριες του Πέτρου Πρέκα η αρχηγός όμως Τούλα Καλέντζου μιλώντας στο www.agapotobasket.gr αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα της και  στα περιθώρια βελτίωσης που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στα προσεχή παιχνίδια.

Η Ελληνίδα γκαρντ, τέλος σχολίασε και την επόμενη αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη στην Κω, την οποία θεωρεί δύσκολη εν όψει της συνέχειας, ενώ τόνισε και ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που κρατάει η ομάδα της από τον αγώνα κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά»

"Ήταν η άμυνα που έδωσε τη νίκη σε αυτό το κατά τη γνώμη μου απαίσιο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας αλλά αυτό εμείς πρέπει να το προσπεράσουμε και να κρατήσουμε τα θετικά.

Είχαμε πει ότι θέλαμε να δεχτούμε κάτω από 55 πόντους. Δεχτήκαμε 40 και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά μετά λίγο με κάποια δικά μας λάθη, λίγο με κάποια λάθη γενικότερα επήλθε ένας εκνευρισμός και έγινε το παιχνίδι κακό ποιοτικά και άτσαλο.

Κρατάμε όμως τα θετικά, έχουμε άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την άλλη βδομάδα στην Κω και όπως έχουμε ξαναπεί κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πηγαίνουμε για την νίκη. Θέλουμε να είμαστε υγιής και να δουλεύουμε στα κομμάτια που δεν είμαστε καλοί που ήταν αρκετά σήμερα. Μετά υπάρχει και η διακοπή για την εθνική και θα έχουμε χρόνο να διορθώσουμε κάποια πράγματα.", δήλωσε σχετικά

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.