Τσαϊρέλης: «Σύντομα θα είμαι έτοιμος 100%»

Written by  Σεπ 30, 2015

Πέρσι ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς, αφού λίγο μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη σεζόν. Φέτος, αποτελεί μια νέα... μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους» και από το διάστμα της προετοιμασίας έχει αποδείξει πως είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να προσφέρει όσο μπορεί για την επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

 

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο agapotobasket.gr και την Σεβαστή Βρακατσέλη για το επίπεδο ετοιμότητάς του, αλλά και την νέα πρόκληση να βρίσκεται σε μια ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους, όπως ο Ολυμπιακός, εκφράζοντας την πεποίθηση πως μπορεί να ταιριάξει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Τέος, εκφράζει το παράπονό του για την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα και εκφράζει την επιθυμία του κάποτε η ατμόσφαιρα να θυμίζει κάτι από... Ισπανία.

Σε τι κατάσταση είσαι μετά τον τραυματισμό και την φετινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό;

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα λίγο μετά το χειρουργείο, αλλά είχα τρεις μήνες μπροστά μου να δουλέψω με τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς της ομάδας. Ακόμα είμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας, δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Ακολουθούμε ένα πολύ καλό πλάνο προπόνησης και σύντομα θα είμαι 100% έτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας.»

Από έναν υγιή Τσαϊρέλη τι μπορεί να περιμένει η ομάδα και ο κόσμος του Ολυμπιακού;

«Η φιλοσοφία της ομάδας όπως έχει πει και ο προπονητής ξεκινάει από το αμυντικό κομμάτι και έτσι είμαι και εγώ σαν παίκτης όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν ήμουν σκόρερ για να βρίσκω ρυθμό από το σκοράρισμα, πάντα έβρισκα ρυθμό από την άμυνα και μετά βοηθούσα και επιθετικά την ομάδα μου. Νομίζω ότι ταιριάζω σε αυτό το στυλ παιχνιδιού που παίζει ο Ολυμπιακός, στο γρήγορο παιχνίδι, στα fastbreak και δένω καλά με τους ψηλούς.»

Δεδομένου ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι κάθε χρόνο γνωστοί, τι διαφορετικό να περιμένουμε να δούμε φέτος σε σχέση με πέρυσι;

«Όπως είπε και coach Σφαιρόπουλος, επειδή πέρυσι η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα και έφτασε και στον τελικό της Ευρωλίγκας, δεν θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα. Το ίδιο θα απαντήσω και εγώ. Όταν κάτι βλέπεις ότι πετυχαίνει δεν το αλλάζεις απλά προσθέτεις κάποια επιπλέον πραγματάκια, όπως για παράδειγμα στην άμυνα που δουλεύουμε ακόμα καλύτερα φέτος.»

Μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα και για την ομάδα σου.

«Αυτό που με χαροποιεί πάρα πολύ είναι να βλέπω γεμάτα γήπεδα. Στην Ισπανία μπορεί να μην έκατσα πολύ, αλλά η ατμόσφαιρα εκεί είναι απίστευτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε και εδώ πέρα αυτό. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να "σκοτωνόμαστε" στο ξύλο για 40 λεπτά αλλά το μπάσκετ να είναι σαν μια γιορτή και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Η ευχή μου είναι να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα, να είμαστε μακριά από τραυματισμούς και σιγά σιγά να ανέβει και το μπάσκετ στην Ελλάδα.»

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.