Σωτηρίου: «Μακάρι να δώσουμε κίνητρο για νέες επιτυχίες»

Written by  Ιουλ 07, 2015

Η διεθνής φόργουορντ, Κατερίνα Σωτηρίου ξαναφέρνει στο μυαλό της την τελευταία φάση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, θυμάται την αγάπη του κόσμου και τα συναισθήματα που έζησε η Εθνική Ομάδα και εκφράζει την ευχή να αποτελέσει παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές του γυναικείου μπάσκετ.

 

Τώρα που έχουν περάσει λίγες μέρες, πως θα χαρακτήριζες την εμπειρία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος;

«Κάθε διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος είναι ιδιαίτερη για μένα.Νιώθω ευλογημένη να μπορώ να βρίσκομαι με τόσο καλό προπονητικό τιμ και συμπαίκτριες υψηλού επιπέδου με κοινό στόχο η Εθνική μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Με τι συναισθήματα επέστρεψες στην Ελλάδα;

«Ανάμεικτα συναισθήματα γιατί όλοι θέλαμε να πάμε στη Βουδαπέστη.»

Ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου για το τελευταίο άστοχο τρίποντο;

«"Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται". Μακάρι να το είχα βάλει και να μην χρειαζόταν να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.»

ethniki-tim

Ο κόσμος, ωστόσο, ήταν δίπλα σας.

«Ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου με μηνύματα, σχόλια επιβράβευσης για την ομάδα μας μέσω του διαδικτύου. Θεωρώ η μετάδοση των παιχνιδιών στην τηλεόραση και η συνεχής κάλυψη και ενημέρωση του κόσμου από τα αθλητικά sites και όχι μόνο έδωσαν το δικαίωμα στους Έλληνες φιλάθλους να το ζήσουν μαζί μας. Ακόμη και τώρα δέχομαι
συγχαρητήρια το οποίο με συγκινεί.»

Ποιο πιστεύεις είναι το μέλλον αυτής της Εθνικής ομάδας;

«Αυτή η Εθνική ομάδα ας είναι παράδειγμα για παίκτριες, παράγοντες, προπονητές που αγαπούν την “πορτοκαλί” μπάλα και το εθνόσημο για το πάθος, το μπασκετικό iq της, την αυταπάρνηση και το moto "refusetolose". Μακάρι να δώσει κίνητρο, ελπίδα στη συνέχεια για ανάλογες επιτυχίες σε όσους θα την απαρτίζουν στο μέλλον.»

Πλέον, ποιες είναι οι επόμενες σκέψεις για το μέλλον;

«Επεξεργάζομαι τις προτάσεις που μου έχουν γίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό.»

sotiriou

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.