«Κάναμε το πρώτο βήμα, πάμε πλέον και για το πρωτάθλημα!»

Written by  Μαρ 26, 2018

Μπορεί να ακούγεται κλισέ κάθε φορά που το ακούμε από τα χείλη της εκάστοτε παίκτριας, όμως ένα βραβείο MVP είναι πέρα για πέρα αλήθεια πως είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς στο παρκέ.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και η Ιβόν Άντερσον σε δηλώσεις της στο agapotobasket.gr μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στην Γλυφάδα, όπου πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του τροπαίου!

Η Αμερικανίδα γκαρντ ήταν εκ των πρωταγωνιστριών για τις «ερυθρόλευκες» απέναντι στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όταν ακόμη το ματς ήταν αρκετά κλειστό, γι’ αυτό και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης. Η ίδια αναφέρθηκε στο «κλειδί» της επιτυχίας, όπως και στον στόχο που υπάρχει μπροστά πλέον για τον σύλλογο του Πειραιά:

«Το βραβείο της MVP είναι μία μεγάλη διάκριση, όμως ήρθε μέσα από το σωστό παιχνίδι που έκανε όλη η ομάδα. Αυτό ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας και είμαστε ευτυχείς που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο.

Παίξαμε μόλις μερικές εβδομάδες πριν μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ και είδαμε πόσο δυνατή και επικίνδυνη ομάδα είναι, οπότε ξέραμε πως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο. Η κατάκτηση αυτή είναι το πρώτο βήμα, η πρώτη επιτυχία στη σεζόν, οπότε πλέον συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, ώστε να φτάσουμε και εκεί στην κορυφή!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.