Δεν δίνει παράταση η ΕΟΚ

Written by  Ιουλ 26, 2017

Ουδεμία παράταση δεν δίνει η ΕΟΚ στην προθεσμία υποβολής δήλωσης για συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα, με την καταληκτική ημερομηνία να παραμένει η Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 28 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης για συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα (οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 Αυγούστου). 

Οι Προκηρύξεις και οι αντίστοιχες δηλώσεις συμμετοχής των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδας, Ανδρών και Γυναικών, της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.basket.gr/diorganwseis/prok, αφού επιλέξετε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός που μόλις χθες ζήτησε παράταση για το τμήμα μπάσκετ γυναικών ως τις 7/8, καθώς και για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών (η απόφαση γι’ αυτά είναι ήδη αρνητική), προκειμένου να εξασφαλίσει το απαιτούμενο budget βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την παρουσία του στην Α1 κατηγορία, στενεύουν επικίνδυνα.  

 

Πηγή και φωτό: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.