Η διαδρομή για τη Σαμψούντα ξεκίνησε από το Σοφικό

Written by  Απρ 11, 2017

Το μεγάλο φετινό ραντεβού για την Εθνική ομάδα Κωφών είναι οι 23οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών 2017.


Στεφανία Πατέρα, Ντίνα Μπαλκόγλου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Χρύσα Βεράνη, Γιάννα Βουδούρη, Δήμητρα Μελλίνη, Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή Χαϊνά, Λία Σαρακατσάνη, Αλεξία Σπίνου και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη υπό τις οδηγίες της coach Αθηνάς Ζέρβα συγκεντρώθηκαν στο Σοφικό Κορινθίας, στο "The ranch" τη Μεγάλη Δευτέρα και εκεί θα παραμείνουν μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη για το πρώτο μέρος της προετοιμασία τους.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν 18-30 Ιουλίου στη Σαμψούντα της Τουρκίας και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών έχει στόχο για ακόμα μια χρονιά την κορυφή όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η αρχηγός του Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.

«Η ομάδα δε μπορεί να έχει κάτι λιγότερο από πολύ υψηλούς στόχους και όχι γιατί κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του 2016 αλλά γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει. Μας αρέσει να σκαρφαλώνουμε νέες κορυφές και να απολαμβάνουμε τη διαδρομή.

Φέτος θα είναι άλλη μια χρονιά που θα τιμήσουμε τα ελληνικά χρώματα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους όλους όσους μας βοηθάνε, μας στηρίζουν και ακολουθούν τα όνειρα μας. Το ράντζο μας φιλοξενεί αυτές τις μέρες για την προετοιμασία μας στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του και ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Σκούρα Το ελάχιστο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους αυτούς που είναι γύρω μας είναι ότι θα παλέψουμε με ελληνική ψυχή!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.