Χατζηνικολάου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι»

Written by  Μαρ 21, 2016

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό μόλις έχει τελειώσει. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς έχει πάρει ερυθρόλευκο χρώμα και όλοι στην ομάδα το πανηγυρίζουν δεόντως.



Ανάμεσα στα πανηγυρικά στιγμιότυπα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι απαραίτητες φωτογραφίες με θαυμαστές και φιλάθλους της ομάδας. «Είσαι το είδωλο μου» είπε ένα νεαρό κορίτσι στην Όλγα Χατζηνικολάου και δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε πως την κάνει να αισθάνεται μια τέτοια κουβέντα.

«Για μας που έχουμε κάνει μια διαδρομή γενικότερα στα γήπεδα είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε ερεθίσματα στα νέα παιδιά, θέλουμε να είμαστε καλά και υγιή πρότυπα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Και εγώ στην ηλικία της είχα τα δικά μου πρότυπα».

DSC 3533

Αγωνιστικά η ομάδα του Πειραιά δεν ξεκίνησε τόσο συγκεντρωμένη την αναμέτρηση αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να κατακτήσει τον τίτλο και να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr η πολύπειρη γκαρντ.

«Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε πολύ άγχος και πολύ νευρικότητα. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ, θέλαμε πολύ να είναι η πρώτη κούπα του Ολυμπιακού στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ. Πήγαμε στα αποδυτήρια, ξυπνήσαμε, ταρακούνησε η μία την άλλη. Η προπονήτρια μας μας είπε αυτό που έπρεπε να μας πει. Τόσο καιρό δουλεύουμε για αυτή την κατάκτηση, είναι κρίμα για τον ιδρώτα και για τον κόπο που έχετε κάνει τόσο καιρό να μην μπείτε μέσα και να τα δώσετε όλα, είστε καλύτερη ομάδα. Και έτσι έγινε, μπήκαμε αποφασισμένες, ακολουθήσαμε το πλάνο που κάναμε όλο αυτό τον καιρό και με την κατάλληλη συγκέντρωση και το πάθος καταφέραμε να είμαστε νικήτριες».

DSC 3506

 DSC9996

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.