Ανανέωσαν με Ολυμπιακό Δίελα και Σύρρα

Written by  Ιουν 09, 2022
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Ελένη Σύρρα και Ιωάννα Δίελα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. 
 

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Η δήλωση της Ελένης Σύρρα στο olympiacossfp.gr:

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, είπα το ναι, για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για άλλη μια χρονιά στην ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Πρώτη φορά το έχω ζήσει αυτό, πήραμε το νταμπλ στην Ελλάδα, φτάσαμε στις οκτώ της Ευρώπης και όλες οι εμπειρίες ήταν πρωτόγνωρες για μένα. Έχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν το ίδιο με τον Ολυμπιακό. Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενη που συνεχίζω εδώ. Θα δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου, ακόμα και το 200% αν γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλη και να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως πέρυσι».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα. Η Ελληνίδα γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Ιωάννας Δίελα στο olympiacossfp.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να παραμείνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να ανταπεξέλθουμε στους στόχους της νέας χρονιάς, που θα είναι και πάλι υψηλοί».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.