Στην Κόνιτσα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Written by  Αυγ 07, 2020
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα από 29 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.
 
Η ανακοίνωση:


Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα από 29 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Κόνιτσας κος Νικόλαος Εξάρχου, ο αντιδήμαρχος Κόνιτσας κος Άρης Λαζογιάννης με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας κο Γιάννη Ζήκο και τον έφορο ακαδημιών της ομάδας κο Πέτρο Παπαδόπουλο, ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:

Νικόλαος Εξάρχου, Δήμαρχος Κόνιτσας:
"Είναι χαρά μεγάλη, προσωπική μου και των δημοτών μας, ό,τι η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, επέλεξε την κωμόπολη της Κόνιτσας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 29/8 μέχρι 5/9. Ως δήμαρχος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να κάνουμε το παν ώστε η διαμονή της ομάδας στην κωμόπολή μας να είναι η καλύτερη δυνατή. Θα παραχωρηθούν οι αθλητικοί μας χώροι, θα φιλοξενηθούν οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο στη μαθητική μας εστία. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και ευχαριστώ εκ μέρους όλων τη διοίκηση της ομάδας που επέλεξε την όμορφη κωμόπολή μας".

Γιάννης Ζήκος, Γενικός Διευθυντής ΠΑΣ Γιάννινα WBC:
“Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας που μας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την προετοιμασία μας στην όμορφη Κόνιτσα. Παράλληλα, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της μαθητικής εστίας, όπου έχουν περάσει κατά το παρελθον και πολλές εθνικές ομάδες, και θα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους της κωμόπολης (γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου). Για αυτό ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Κονίτσης, κύριο Εξάρχου και τον αντιδήμαρχο κύριο Λαζογιάννη, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας. Τέλος, στον ελεύθερο χρόνο της ομάδας, οι κοπέλες και οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα όμορφα μέρη της περιοχής".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.