Άρωμα Εθνικής στο Φάληρο

Written by  Ιουλ 07, 2020

Δυο Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, καθώς αποτελούν από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας Κωφών Γυναικών, που έχει γράψει ιστορία, οι Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Αλεξία Σπίνου αποτελούν τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του  Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα συνεργαστεί μετά από δύο χρόνια  ξανά με την Αθηνά Ζέρβα, ενώ η Αλεξία Σπίνου, θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά με την φανέλα του Φαλήρου.

Οι δυο διεθνής παίκτριες μίλησαν στο agapotobasket.gr για τη νέα χρονιά και τη συνεργασία τους και σε συλλογικό επίπεδο.

Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη: «Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στην ομάδα του Φαλήρου, ένα ιστορικό σωματείο. Θα ξανασυνεργαστώ με την coach Αθηνα Ζέρβα και σε συλλογικό επίπεδο ύστερα από δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενη επίσης γιατί και η ομάδα έχει ένα υψηλό στόχο και μια διοίκηση που είναι παρούσα σε όλα, γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας. Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Θα δουλέψουμε πολύ και θα βρούμε τη χημεία μας σαν ομάδα, γρήγορα πιστεύω, γιατί οι περισσότερες παίκτριες γνωρίζουν τη φιλοσοφία της προπονήτριας. Φέτος θα συνεργαστώ και με την Αλεξία Σπίνου, που είμαστε συμπαίκτριες στην Εθνική Κωφών και θα μας βοηθήσει και σε αυτό το επίπεδο καθώς όλο το χρόνο θα δουλεύουμε μαζί. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν».


Αλεξία Σπίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω στο Φάληρο για δεύτερη σεζόν. Από πέρυσι ήξερα ότι θα συνέχιζα, δεν υπήρχε αμφιβολία και αυτό οφείλεται στην παρουσία της Αθηνάς Ζέρβα, αλλά και μιας υγιούς διοίκησης που εμπνέει ασφάλεια. Φέτος έχουμε ένα παραπάνω στόχο και αυτό είναι κάτι που θέλω να το ζήσω σαν παίκτρια. Χαίρομαι πολύ που θα είμαστε μαζί και με την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα μια υγιή χρονιά και πιστεύω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.