Δίδυμο Καλτσίδου-Μπαλτά στον ΕΦΑΟΖ

Written by  Ιουν 19, 2020

Η Στέλλα Καλτσίδου αναλαμβάνει το τιμόνι της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Ζωγράφου και θα ηγηθεί της προσπάθειας των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, έχοντας στο πλευρό της την Ανθή Μπαλτά.  


Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου ανακοινώνει το προπονητικό team, το οποίο θα ηγείται της ομάδας γυναικών στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις προπονήτριες Στέλλα Καλτσίδου ( head coach) και Ανθή Μπαλτά ( assistant coach).

Η Στέλλα Καλτσίδου αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες καλαθοσφαιρίστριες των τελευταίων ετών. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει αγωνιστεί με την γυναικεία ομάδα της Εθνικής Ελλάδας ως αθλήτρια των Εθνικών ομάδων αντίστοιχα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Η Στέλλα Καλτσίδου έχει στεφθεί 4 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Γαλλίας, καθώς επίσης 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Πολωνίας.

Ως προπονήτρια, κατά την περίοδο 2019-2020, έχει εργαστεί ως assistant coach στην ομάδα ανδρών του Αμαρουσίου

Η Ανθή Μπαλτά, έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών αντίστοιχα, έχει στεφθεί 3 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και 3 φορές κυπελλούχος Ελλάδας.

Έχει εργαστεί, κατά την περίοδο 2019-2020 ως υπεύθυνη υποδομών στην Άμιλλα Περιστερίου.

Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας!  
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.