Δεν συνεχίζει στον Πανιώνιο η Ιωάννα Κουτρόγιαννου

Written by  Ιουν 19, 2020

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας, ως υπεύθυνης Ακαδημιών Γυναικών και προπονήτρια Νεανίδων, οι δρόμοι του Πανιωνίου και της Ιωάννας Κουτρόγιαννου χωρίζουν, με την Ελληνίδα προπονήτρια να ευχαριστεί την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την συνεργασία τους, στην ανακοίνωση της στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η ανακοίνωση της Ιωάννας Κουτρόγιαννου:

Καθώς η συνεργασία μου με την ομάδα του Πανιωνίου, δεν θα συνεχιστεί για την επόμενη σεζόν, μετά απο 2 χρονιές στις Νεάνιδες αλλά και ως Υπεύθυνη Ακαδημιών Γυναικών, αγωνιστικά επιτυχημένες, αλλά και γεμάτες θετικές εμπειρίες, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω καταρχήν τον πρόεδρο και την διοικηση του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία και την στηριξή τους, αλλά και τους γονείς των αθλητριών για την υπομονή και κατανόηση τους.

Κυρίως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παιχτριές μου, για τις οποίες είμαι υπερήφανη, για την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο γήπεδο αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε.

Τους ευχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια!

Και εις το επανιδείν!!  
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.