Στην Α2 και με δυνατό σύμμαχο το Παγκράτι

Written by  Αυγ 23, 2019

Την πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετάσχει στην Α2 Εθνικ΄λη Κατηγορία αποδέχθηκε η ομάδα του Παγκρατίου, έχοντας, ωστόσο, εξασφαλίσει μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα της επιτρέψει να έχει μια καλή και εύρωστη αγωνιστική και διοικητική χρονιά.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ύστερα από την επίσημη πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως αποδέχεται την πρόσκληση της συμμετοχής.

Η απόφαση αυτή, που λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του σωματείου αλλά και προς την αναγκαιότητα διατήρησης πλήρους αξιοπιστίας προς κάθε τρίτο, κατέστη εφικτή ύστερα από την πολύ σημαντική συμφωνία που επήλθε μεταξύ της διοίκησης του ΑΟ Παγκρατίου και του κου Νικόλαου Α. Μακρόπουλου προέδρου και κύριου μετόχου της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Ο κος Νικόλαος Μακρόπουλος που εκτός από γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων αλλά και κάτοικος Παγκρατίου, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με στελέχη της διοίκησης του συλλόγου στις οποίες αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα , αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα μπάσκετ ανδρών σε μία επιτυχημένη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία και τον σύλλογο εν γένει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Με αυτό το όραμα προτίθεται να συμμετάσχει ενεργά στο διοικητικό σχήμα του σωματείου και να ηγηθεί της πορείας του με την αμέριστη φυσικά συνδρομή όλων όσων μέχρι σήμερα στήριξαν τον ΑΟΠ.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Παγκρατίου τον κο Νικόλαο Μακρόπουλο κι ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η συνεργασία να είναι μακρόχρονη και αποδοτική.

Πηγή και φωτό: pagratiao.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.