GalisBasketball 3on3: Τα κορίτσια έκλεψαν την παράσταση!

Written by  Ιουν 23, 2019

Η τρίτη ημέρα του GalisBasketball 3on3 είχε σπουδαία γυναικεία εκπροσώπηση! 

Την αρχή έκαναν τα κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά 3on3 και έπαιξαν με πάθος και ενθουσιασμό στο γήπεδο που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία δημαρχείου, κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των θεατών.

Στη συνέχεια, έκαναν την είσοδό τους οι προσκεκλημένες αθλήτριες Εβίνα Μάλτση, Αρτεμις Σπανού, Σοφία Σιγάλα και Κατερίνα Χαλικιά, οι οποίες ήρθαν στη Ρόδο για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη!

Οι καταξιωμένες μπασκετμπολίστριες έβαλαν τα αθλητικά τους, πάτησαν στο παρκέ και έπαιξαν μπάσκετ μαζί με κορίτσια τοπικών ομάδων της Ρόδου, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις θεαματικές κινήσεις τους.

Το GalisBasketball 3on3 θα κορυφωθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου με τους VIP αγώνες των ξεχωριστών καλεσμένων που ήρθαν στη Ρόδο για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, οι οποίοι θα καλυφθούν και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 17.00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο, με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας!

GalisBasketball 3on3

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Επίσημοι χορηγοί είναι το Rodos Palace και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries.

Συνεργάτες του GalisBasketball 3on3 είναι το Elysium Resort & Spa και η CAP.

Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Last modified on Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 20:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.