"Τάπα στη βία και το ρατσισμό"  

Written by  Ιουν 21, 2019

Παρέλαση αστέρων θα γίνει το Σαββατοκύριακο (22 & 23 Ιουνίου) στο τουρνουά 3ΟΝ3 του Γαλατσίου "Τάπα στη βία και το ρατσισμό".  Τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, προετοιμάζονται να λάμψουν για μια ακόμη χρόνια, σε μια πόλη, η οποία έχει επενδύσει πολλά στον αθλητισμό και τη νεολαία. Το Γαλάτσι αποτελεί τον τρίτο εφετινό σταθμό για τους διοργανωτές των τουρνουά, μετά τη Θεσσαλονίκη και το Χαϊδαρι.  

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3Χ3, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Ένας ακόμη παίκτης που θα δώσει το παρόν, είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ.  Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής δήλωσε: "Το μπάσκετ είναι η ζωή μας, δεν μπορούμε χωρίς αυτό και κάθε εκδήλωση που γίνεται με στόχο την ανάδειξη του, μας γεμίζει χαρά και περιμένουμε πως και πως να βρεθούμε δίπλα στα μικρά παιδιά. Γνωρίζουμε πως αισθάνονται και είναι ευχάριστο που εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και να παίξουν μαζί τους. Καλούμε όλους τους φίλους του μπασκετ, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν στο Γαλάτσι, να περάσουμε όμορφα". 

 
Το πρόγραμμα:

Η έναρξη θα πραγματοποιηθει το πρωί του Σαββάτου στις 08:45 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου - έναντι άλσους Βεΐκου.

Οι αγώνες θα γίνουν:

Σάββατο: 09:00 - 13:30 & 17:00 - 20:00
Κυριακή: 10:00 - 13:30 & 17:00-20:00

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Κυριακής, θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.