Τρία στα τρία ο Άρης και περιμένει τον Ολυμπιακό

Written by  Νοε 02, 2016

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο FIBA Chanpions League πήρε ο Άρης, που επικράτησε πολύ εύκολα της Ιρόνι Ναχαρίγια με 53-85 και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, έλεγξαν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με αιχμή την εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία (μόλις 6 πόντοι παθητικό στο πρώτο δεκάλεπτο), δεν κινδύνεψαν στο ελάχιστο.

Με την νίκη αυτή, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν αήττητοι στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από την μεγάλη μάχη απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μάικλ Τζένκινς, συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την βράβευσή του ως κορυφαίος της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League και με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα ήταν και πάλι ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη.

Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ντέβιν Μαρμπλ με 14 πόντους, ενώ ο Γουίλ Κάμινγκς είχε 13 πόντους με 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να περιορίσουν την ελληνική ομάδα, από 10 πόντους είχαν ο Φάουστ και ο Μπερ Αβέν

Τα δεκάλεπτα: 6-19, 27-40, 42-66, 53-85

Ιρόνι Ναχαρίγια: Φάουστ 10, Γκέιτς 6, Μπράουν 6, Ναββάρο 3, Νας 9, Ασάντε-Αζάρε, Μπέρκοβιτς 6, Μπερ Αβέν 10, Νεστερένκο, Κοέν 3, Τιγκ, Ντάγκλας, Σκζόλντεμπραντ

Άρης: Μαρμπλ 14, Ξανθόπουλος 2, Φλιώνης 5, Τσαϊρέλης, Τζένκινς 22, Κάμμινγκς 13, Ζάρας 3, Χρηστίδης 1, Μούρτος 1, Σίμτσακ 6, Μπάκνερ 8, Νταγκίσεβιτς 10

Φωτό: basketballcl.com

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.