ΠΑΟ-Άρης και Φάρος-ΠΑΟΚ τα ζευγάρια των ημιτελικών του Kυπέλλου Ελλάδας

Written by  Οκτ 19, 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Kυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη και τον Φάρο Κερατσινίου να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με στόχο την ολοκλήρωση του θαύματος, τη συμμετοχή της ομάδας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

 

Στα γραφεία της Oμοσπονδίας βρέθηκαν για τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Παπαδόπουλος, για τον Άρη ο Δημήτρης Παπακυριάκης, για τον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς και για τον Φάρο Κερατσινίου ο Βαγγέλης Τσάπας και ο Σταύρος Ελληνιάδης.  Το κλίμα ηταν ιδιαιτέρως ευδιάθετο και χαρούμενο με τους 4 εκπροσώπους των ομάδων να εύχονται να γίνουν όμορφοι και συναρπαστικοί αγωνες.

Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 12/12, αλλά αυτή η ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει λόγω  Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των συλλόγων. Η NOVA θα αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς πρόκειται για τις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης που θα αγωνιστούν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.