Μια ωραία εκδρομή στη Ρόδο

Written by  Φεβ 16, 2015

Το καλό αμυντικό του πρόσωπο έβγαλε στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, όπου απέναντι στον Κολοσσό δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 64-88 και να παραμείνει άκοπα στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πολύ δύσκολη αποστολή στην Ρωσια με την Νίζνι επέστρεψαν στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε περίοδο φόρμας.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπήκαν ορεξάτοι από την αρχή και έβαλαν νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Η διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ήδη σε διπλάσιο σκορ (11-23), στο ημίχρονο ήταν στους 20 πόντους (28-48) και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν απλώς ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, ώστε να διατηρήσουν τα μέχρι εκείνη τη στιγμή κεκτημένα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε περίπου στο μισό παιχνίδι, αλλά ήταν αρκετό χρονικό διάστημα για να δείξει ότι διανύει την καλύτερή του σεζόν τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε 20 πόντους με 4 ασίστ και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ντάρντεν με 14 πόντους και Λοτζέσκι με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από τον Κολοσσό που δεν κατάφερε να κοιτάξει στα «μάτια» τον Ολυμπιακό, ο Λαρεντζάκης με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Σκοτ με επίσης 10 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 28-48, 49-66, 64-88

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.