Ξύλο σε αγώνα της Λιέτουβος

Written by  Οκτ 09, 2013

Τα επεισόδια στα γήπεδα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Σε όποιο γήπεδο κι αν βρεθεί κανείς, η αδρεναλίνη των παικτών χτυπάει «κόκκινο» και αρκεί μόνο μια αφορμή για να γίνει η σύρραξη. Στην περίπτωση των παικτών της Λιέτουβος Ρίτας και της Γιουβέντους, η σύρραξη γενικεύθηκε με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για πολλή ώρα.

 

Ο αγώνας διεξαγόταν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου τα αίματα άναψαν. Στην προσπάθειά του να αποφύγει το στενό μαρκάρισμα του Ρέντικας της Λιέτουβος, ο Εζέρσκις τον χτύπησε αρχικά με τον αγκώνα στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια και, ενώ έχασε την ισορροπία του, στην προσπάθειά του να μην βγει η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, αστόχησε και τελικά του την πέταξε στο κεφάλι. Ο Ρέντικας εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στον αντίπαλό του, τον οποίο άρχισε να γρονθοκοπεί με μανία.

Στην σύρραξη που ακολούθησε, ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι. Έπειτα από διαβουλεύσεις, το παιχνίδι σταμάτησε, ενώ οι παίκτες που συνεπλάκησαν αποβλήθηκαν και μαζί τους και οι Λίντεκα της Λιέτουβος και Κιμάντας της Γιουβέντους, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στον καβγά.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.