Τσαγκαράκης: “Έχουμε φιλοδοξία, όρεξη κι ένα σοβαρό πρόγραμμα 3×3”

Written by  Μάι 13, 2022

H καρδιά του 3×3 χτυπά στην Θεσσαλονίκη. Τα try outs για τις εθνικές ομάδες έκαναν την αρχή και ακολουθεί το πρώτο τουρνουά του 3x3GR National Tour στην Πλατεία Αριστοτέλους που έχει γίνει αγκαλιά για το μπάσκετ αυτές τις μέρες. Ο Άγγελος Τσαγκαράκης, από τους πλέον γνωστούς αθλητές 3×3 στην Ευρώπη, βρίσκεται πλέον στο τιμόνι και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τα try outs. Ο Τσαγκαράκης μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τη νέα αυτή προσπάθεια που κάνει η ΕΟΚ.

“Είναι μεγάλη τύχη να βρισκόμαστε στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης”, τόνισε για να προσθέσει: “Τα try outs είναι το πρώτο βήμα με το νέο πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Το 3×3 ήταν πολύ πίσω, αλλά έχουμε την όρεξη και τη διάθεση να αλλάξουμε την κατάσταση και την κουλτούρα γύρω από αυτό. Έχουμε πολύ ταλέντο, υπάρχει φιλοδοξία και τα try outs είναι για εμάς μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε το ταλέντο που υπάρχει σε όλον τον ελληνικό χώρο”.

Το 3×3 βρίσκεται και στους Ολυμπιακούς Αγώνες πλέον, έχοντας προσελκύσει τα βλέμματα στο Τόκιο με το ρυθμό του και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε εκδήλωση. Σε ερώτηση αν μια παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο στόχος ο Τσαγκαράκης απάντησε: “Θέλουμε να είμαστε εκεί, είναι ο στόχος, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε βήμα βήμα, σιγά σιγά. Οι επιτυχίες μπορεί να έρθουν και γρήγορα. Χρειάζονται σταθερά βήματα και να βελτιωθούμε. Έχουμε την όρεξη, τη φιλοδοξία και τους παίκτες να το κάνουμε και τώρα υπάρχει κι ένα σοβαρό πρόγραμμα 3×3 με το πρώτο event εδώ στη Θεσσαλονίκη. Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει, θα δει κάτι πολύ όμορφο με μουσική και μπάσκετ, καλούς παίκτες. Είναι το πρώτο βήμα και σίγουρα θα βελτιωθούμε!”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.