Το buzzer beater του Κάρι και η επιβλητική νίκη των Jazz (vids)

Written by  Δεκ 12, 2013

Μπορεί στη χθεσινή βραδιά να μονοπώλησε το ελληνικό ενδιαφέρον η μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι αναμετρήσεις της Τετάρτης, ωστόσο, στο NBA είχαν πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές στιγμές.

 

Το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας έγινε ανάμεσα στους Dallas Mavericks και τους Golden State Warriors, όπου με ένα εκπληκτικό καλάθι του Στίβ Κάρι στην εκπνοή, οι γηπεδούχοι πήραν μια μεγάλη νίκη με 95-93. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 21 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, ενώ άλλους τόσους σημείωσε και ο Έλις, όμως, αμφότεροι δεν κατάφεραν να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους, απέναντι στους Warriorsπου είχαν κορυφαίο τον Κάρι που εκτός από το νικητήριο καλάθι έκανε double-doubleέχοντας στην στατιστική του 33 πόντους, 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Δείτε το καλάθι με το οποίο ο Κάρι χάρισε τη νίκη στους Warriors:

 

 

Δείτε τον Κάρι να πετυχαίνει νωρίτερα τρίποντο και να κερδίζει και το φάουλ, ανατρέποντας τη διαφορά των 6 πόντων που είχαν ως τότε οι Mavericks

 

 

Στο Σακραμέντο, οι Utah Jazz πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν των Sacramento Kings με 122-101, πετυχαίνοντας μόλις την πέμπτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέφερσον με 20 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Χέιγουορντ και Μπερκς με 17 πόντους ο καθένας. Από τους γηπεδούχους, το double-doubleτου Κάζινε με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, καθώς και οι 20 πόντοι και οι 7 ασίστ του Τόμας δεν έφτασαν για να δώσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα με το χειρότερο μέχρι στιγμής ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Δείτε highlightsαπό την αναμέτρηση των δύο ομάδων: 

 

 

Στις υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

OrlandoMagic – Charlotte Bobcats 92-83

LA Clippers – Boston Celtics 96-88

Oklahoma CityThunder – Memphis Grizzlies 116-100

San AntonioSpurs – Milwaukee Bucks 109-77

Philadelphia76ers – Minnesota Timberwolves 99-106

DetroitPistons – New Orleans Pelicans 106-111

ChicagoBulls – New York Knicks 78-83

UtahJazz – Sacramento Kings 122-101

DallasMavericks – Golden State Warriors 93-95 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις δύο αναμετρήσεις:

LA Clippers – Brooklyn Nets

Houston Rockets – Portland Trail Blazers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.