O top Αντετοκούνμπο και η πρώτη νίκη των Jazz (vid)

Written by  Νοε 14, 2013

Η χθεσινή αγωνιστική στο NBA είχε πολλές ευχάριστες ειδήσεις. Από τη μία, μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον έφερε και στο top 10 των καλύτερων φάσεων και από την άλλη η πρώτη νίκη των Jazz στη φετινή χρονιά, έκαναν τη βραδιά απολαυστική!

Ο Γιάννης Αντετοκούνπο φαίνεται πως παίρνει τα πάνω του στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στους Miami Heat, ήρθε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στους Orlando Magic, όπου, παρά την ήττα των Milwaukee Bucks με 94-91, σε 19’ συμμετοχής, ο νεαρός Έλληνας είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και δύο κλεψίματα. Χάρισε, μάλιστα, μία φάση, η οποία τον ενέταξε στο top 10 των καλύτερων φάσεων της βραδιάς.

Στα ενδιαφέροντα της βραδιάς, ανήκει και η πρώτη φετινή νίκη των Utah Jazz, έπειτα από το χειρότερο ξεκίνημά τους εδώ και δεκαετίες. Οι «Μορμόνοι», με τον Γκόρντον Χέιγουορντ να πετυχαίνει 27 πόντους και να μοιράζει 10 ασίστ, επικράτησαν 111-105 των New Orleans Pelicans και πλέον μπορούν να αποβάλλουν από πάνω τους τη «ρετσινιά» της μοναδικής ομάδας που δεν έχει πετύχει νίκη στη διοργάνωση.

Στο άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, οι Memphis Grizzlies με τους Κουφό και Καλάθη να έχουν μηδαμινή συμμετοχή ηττήθηκαν εύκολα από τους Toronto Raptors με 103-87.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

HoustonPhiladelphia 117-123

Charlotte – Boston 89-83

Cleveland – Minnesota 95-124

New York – Atlanta 95-91

Washington – San Antonio 79-92

La Lakers – Denver 99-111

Phoenix – Portland 89-90

Brooklyn – Sacramento 86-107

Oklahoma – LA Clippers 103-111

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις δύο αναμετρήσεις με τους New York Knicks να υποδέχονται τους Houston Rockets και το Golden State να φιλοξενεί την Oklahoma.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής ημέρας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καρφώνει στο καλάθι των Magic.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.