Οι τρομερές «Grand Dancers» των Milwaukee Bucks (vid)

Written by  Σεπ 18, 2014

Ποιος είπε ότι ο χορός είναι προνόμιο μόνο των νέων ή ότι οι μαζορέτες μιας ομάδας πρέπει να είναι μόνο καλλίγραμμες κοπέλες που κάνουν εντυπωσιακές φιγούρες; Οι απολαυστικές «Grand Dancers» των Milwaukee Bucks δείχνουν το δρόμο και αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι στον μαγικό κόσμο του NBA.

 

 

Οι Milwaukee Bucks τερμάτισαν πέρσι με το χειρότερο ρεκόρ από όλες τις ομάδες του NBA, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να χαλάει το όμορφο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, την παράσταση αναμένεται να κλέψουν και πάλι οι γλυκύτατες σούπερ γιαγιάδες της ομάδας που αποτελούν τις «Grand Dancers». Οι οντισιόν έγιναν πριν από λίγες ημέρες και όσοι και όσες πήραν μέρος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας άφωνους, ακόμα και επαγγελματίες του χορού.

 

Φιγούρες και ευκινησία που θυμίζουν  20άρες, κίνηση στο ρυθμό του Τζέημς Μπράουν που ξεσηκώνει το κοινό, κέφι, συνεργασία, απόλυτος συντονισμός που ζηλεύουν και επαγγελματίες cheerleaders είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που μπορεί να βρει κάποιος αν παρακολουθήσει ένα σόου των «Grand Dancers» του Μιλγουόκι που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να ξεσηκώνουν τις κερκίδες αποδεικνύοντας πως στις ΗΠΑ το μπάσκετ δεν είναι ένα απλώς άθλημα, αλλά τρόπος ζωής.

Δείτε στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί ορισμένα μόνο από τα ταλέντα των «Grand Dancers»: 

 

 

 

Πηγή και Φωτό: Milwaukee-Bucks-Grand-Dancers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.