Ο “Yiannis” έγραψε ιστορία στο «Rising Star Challenge»

Written by  Φεβ 15, 2014

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που συμμετείχε σε αγώνα του All Star Weekend  του NBA. Ο νεαρός Έλληνας αγωνίστηκε με την ομάδα του Γκραντ Χιλ στο «Rising Star Challenge», όπου ξεχώρισε ο εντυπωσιακός Αντρέ Νταμόντ.

 

Ο Αντετοκούνμπο μπήκε στο παιχνίδι φια 17:11 έχοντας εξαιρετική παρουσία στον αγώνα με 9 πόντους με 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη και έγινε ο πρώτος Έλληνας, ο οποίος αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη γιορτή του NBA. Η ομάδα του Χιλ επικράτησε της ομάδας του Γουέμπερ με το εντυπωσιακό 142-136, ενώ την παράσταση έκλεψε ο εκπληκτικός Αντρέ Ντρουμόντ, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους και μάζεψε 25 ριμπάουντ (!) κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση και ο Γουέϊτερς που προσέθεσε 31 πόντους και 7 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους, ο Χάρνταγεϊ Jrέδειξε ότι μπορεί να κάνει καριέρα ανάλογη του σούπερ σταρ πατέρα του, πετυχαίνοντας 36 πόντους. 

 

 

 

Νωρίτερα, διεξήχθη ο αγώνας των διασημοτήτων, με τον ηθοποιό Κέβιν Χαρτ να κερδίζει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη από το κοινό, στη νίκη της Ανατολής με 60-56 επί της Δύσης, ωστόσο, ο ίδιος παρέδωσε το βραβείο στον υπουργό Παιδείας, Αρνέ Ντάνκαν, ο οποίος είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.