Οι Grizzlies χόρεψαν… συρτάκι του Rockets! (vids)

Written by  Ιαν 26, 2014

Ελληνική… βραδιά ήταν η χθεσινή στο NBA, αφού Κουφός και Καλάθης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας την «γαλανόλευκη» να κυματίζει και πάλι περήφανα. Μέτρια εμφάνιση από Αντετοκούνμπο, το… βιολί του με triple double συνέχισε ο Ντουράντ.

 

Οι Memphis Grizzlies συναντήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τους Houston Rockets πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες, όμως, αυτή τη φορά η επικράτησή τους με 81-99 είχε τη σφραγίδα των δύο ελληνόπουλων που αγωνίζονται στην ομάδα. Ο Κώστας Κουφός ήταν από τους κορυφαίος της ομάδας του πετυχαίνοντας 14 πόντους με 7 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, ενώ στην καλύτερη μέχρι σήμερα επιθετικά βραδιά του, ο Νικ Καλάθης πέτυχε 11 πόντους, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα. Από τους Rocketsπου κινήθηκαν και πάλι στα «ρηχά», ο Χάρντεν είχε 16 πόντους. 

 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε για μία ακόμα φορά στη βασική πεντάδα των Milwaukee Bucks, όμως, δεν κατάφερε να βοηθήσει πολύ την ομάδα του να αποφύγει την συντριβή από τους Atlanta Hawks με 112-87. Ο νεαρός Έλληνας είχε 5 πόντους με 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη έχοντας, είναι αλήθεια, περάσει και καλύτερες βραδιές. Ο Μπράντον Νάιτ με 27 πόντους προσπάθησε να διατηρήσει τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα, ενώ από την πλευρά των νικητών, που δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν, ο Πολ Μίλσαπ ξεχώρισε με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ. 

 

 

Ο Κέβιν Ντουράντ συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, διατηρώντας τους Oklahoma City Thunder στην κορυφή της Δύσης. Απέναντι στους Philadelphia 76ers, ο Ντουράντ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με triple double, έχοντας 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη. Δίπλα του, ο Σερζ Ιμπάκα με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ προσέθεσε το δικό του σημαντικό κομμάτι στο παζλ της νίκης με 103-91. Ο Τζέιμς Άντερσον με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Θίο Γιανγκ με 13 πόντους,10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, δεν κατάφεραν παρά να βοηθήσουν τους 76ersνα μένουν απλώς κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. 

 

 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Chicago Bulls – Charlotte Bobcats 89-87

LA Clippers – Toronto Raptors 126-118

Oklahoma City Thunder – Philadelphia 76ers 103-91

Houston Rockets – Memphis Grizzlies 81-99

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks 112-87

Indiana Pacers – Denver Nuggets 96-109

Washington Wizards – Utah Jazz 101-104

Minnesota Timberwolves – Portland Trail Blazers 104-115

 

 

 

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις, ανάμεσα στις οποίες δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι – επανάληψη των περσινών τελικών, ανάμεσα στους San Antonio Spurs και τους Miami Heat. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

San Antonio Spurs – Miami Heat

LA Lakers – New York Knicks

Orlando magic – New Orleans Pelicans

Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers

Brooklyn Nets – Boston Celtics

Detroit Pistons – Dallas Mavericks

Portland Trail Blazers – Golden State Warriors

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.