Οι καλοί «πελάτες» των Heat, Lakers και το «44άρι» του Όλντριτζ (vids)

Written by  Ιαν 24, 2014

Με το δίδυμο Τζέιμς – Μπος να πετυχαίνουν μαζί περισσότερους από τους μισούς πόντους τους οι Miami Heat πήραν μία ακόμα νίκη απέναντι στους LA Lakers, συνεχίζοντας την… πελατειακή σχέση που έχουν καταφέρει να χτίσουν το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα, ρεκόρ καριέρας με 44 πόντους πετύχαινε ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ απέναντι στους Denver Nuggets.

 

Την καλύτερη…πελατειακή σχέση έχουν καταφέρει να χτίσουν οι Miami Heat με τους LA Lakers, καθώς με το χθεσινό 102-109 πήραν την όγδοη νίκη τους στα εννέα τελευταία παιχνίδια με τους «λιμνανθρώπους». Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ο Κρις Μπος με 31 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν οι στυλοβάτες της νίκης για του Πρωταθλητές, ενώ οι Γκασόλ και Μικς που πέτυχαν από 22 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους ηττημένους. 

 

 

 

 

Με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να κάνει ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 44 πόντους με 13 ριμπάουντ, οι Portland Trail Blazers επανήλθαν στις νίκες, επικρατώντας δύσκολα των Denver Nuggets με 105-110. Ο φόργουορντ των Blazers ήταν ασταμάτητος και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη χαρίζοντας εντυπωσιακές φάσεις, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ήταν περιχαρής για το ρεκόρ που δημιούργησε. Από τους ηττημένους, ο Τσάντλερ με 18 πόντους και ο Λώσον με 13 και 11 ασίστ ήταν οι διακριθέντες. 

 

 

 

 

 

Το αποψινό πρόγραμμα είναι πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει δώδεκα αναμετρήσεις:

LA Lakers – Orlando Magic

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

San Antonio Spurs – Atlanta Hawks

Oklahoma City Thunder – Boston Celtics

Dallas Mavericks – Brooklyn Nets

Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers

New Orleans Pelicans – Detroit Pistons

Charlotte Bobcats – New York Knicks

LA Clippers – Chicago Bulls

Memphis Grizzlies – Houston Rockets

Washington Wizards – Phoenix Suns

Indiana Pacers – Sacramento Kings

Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.