Ο Αντετοκούνμπο σώζει το… «ναυάγιο» των Bucks (vids)

Written by  Ιαν 20, 2014

Μπορεί οι San Antonio Spurs να έπαιξαν σχεδόν με τα… δεύτερα για να πάρουν μια εύκολη νίκη επί των Milwaukee Bucks, όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσέθεσε μία ακόμα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του αποδεικνύοντας πως, ανεξάρτητα από το ότι η ομάδα του παραπαίει, ο ίδιος απολαμβάνει την παρουσία του στο μαγικό κόσμο του NBA!

 

Οι φιναλίστ των περσινών τελικών αγωνίστηκαν χωρίς τον Τόνι Πάρκερ, ενώ ο χρόνος συμμετοχής των παικτών μοιράστηκε έτσι ώστε όλοι να…μείνουν ευχαριστημένοι, παρ’ όλα αυτά δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα για να επικρατήσουν εύκολα των ουραγών του πρωταθλήματος με 82-110. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ότι κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Πάτι Μιλς με 20 πόντους και 7 ασίστ, ο Νάντο Ντε Κολό και ο Τζεφ Άιρς με 13 πόντους, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν, που αγωνίστηκε για 27 λεπτά πέτυχε ένα εύκολο double-doubleμε 11 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε για ένα ακόμα βράδυ θετική παρουσία πετυχαίνοντας 11 πόντους με 4 ριμπάουντ και μία ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ για τους Bucksήταν ο Μπράντον Νάιτ με 21 πόντους.

 

 

 

 

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα, κάτι που απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στους Sacramento Kings, οδηγώντας τους Oklahoma City Thunder στη νίκη με 93-108. Ο Ντουράντ πέτυχε 30 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα και μαζί με τον Σερζ Ιμπάκα που προσέθεσε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, καθάρισαν το παιχνίδι από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Από τους «Βασιλιάδες», ούτε οι 38 πόντοι του Τόμας, ούτε τα double-doubleτων Κάζινς (16 πόντοι – 14 ριμπάουντ) και Τόμπσον (11 πόντοι – 10 ριμπάουντ) ήταν αρκετοί για να κάμψουν την αντίσταση των Thunder

 

 

 

 

 

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

LA Lakers – Toronto Raptors 112-106

Boston Celtics – Orlando Magic 91-93

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder 93-108

Milwaukee Bucks – San Antonio Spurs 82-110

Denver Nuggets – Phoenix Suns 103-117

 

 

 

Απόψε διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις:

Dallas Mavericks – Cleveland Cavaliers

LA Clippers – Detroit Pistons

Toronto Raptors – Charlotte Bobcats

Philadelphia 76ers – Washington Wizards

Brooklyn Nets – New York Knicks

New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies

Miami Heat – Atlanta Hawks

LA Lakers – Chicago Bulls

Portland Trail Blazers -  Houston Rockets

Indiana Pacers – Golden State Warriors

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.