Οργιάζει ο «Μέλο», εντυπωσιάζει η Νέα Υόρκη (vids)

Written by  Ιαν 14, 2014

Ο Καρμέλο Άντονι οδηγεί τους New York Knicks από νίκη σε νίκη, με τον ίδιο να προσφέρει εντυπωσιακές φάσεις και να είναι ο βασικός συντελεστής του εντυπωσιακού σερί των τελευταίων εβδομάδων. Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για Αντετοκούνμπο, ο Πάρκερ κορυφαίος στη νίκη των Spurs.

 

Ήταν να μην πάρουν φόρα οι New York Knicks, καθώς με τον Καρμέλο Άντονι να πετυχαίνει 29 πόντους και να μαζεύει 13 ριμπάουντ, επικράτησαν στην παράταση με 96-98 των Phoenix Suns και πέτυχαν την έκτη νίκη τους στα τελευταία επτά παιχνίδια. Ο Γκόραν Ντράγκιτς με 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ δεν κατάφερε να εμποδίσει την ήττα για τους «Ήλιους».

 

 

 

 

Μπορεί οι Milwaukee Bucks να διευρύνουν διαρκώς το χειρότερο ρεκόρ του πρωταθλήματος, όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι Milwaukee Bucks ηττήθηκαν από τους Toronto Raptors με 94-116 και παρέμειναν στην τελευταία θέση της κατάταξης έχοντας ρεκόρ μόλις 7-30. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 11 πόντους, είχε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, έχοντας καλή παρουσία στο χρόνο που συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας του που είχε για πρώτο σκόρερ τον Ερσάλ Ιλιασόβα με 29 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Raptors, ο Λώρι με 23 πόντους, ο Ντε Ρόζαν με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Βαλανσιούνας με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν οι πρωτεργάτες της νίκης. 

 

 

 

 

 

Με τον Τόνι Πάρκερ να πετυχαίνει 27 πόντους και να μοιράζει 7 ασίστ, οι San Antonio Spurs χρειάστηκε να ιδρώσουν πολύ για να επικρατήσουν των New Orleans Pelicans με 101-95. Ο Τιμ Ντάνκαν στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του πετυχαίνοντας 18 πόντους και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους προσέθεσε ο έτερος γερόλυκος, Μανού Τζινόμπιλι. Για τους «Πελεκάνους», 22 πόντους και 11 ριμπάουντ είχε ο Άντονι Ντέιβις.

 

 

 

 

 

 

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει η νίκη των Houston Rockets επί των Boston Celtics, η εύκολη νίκη των Dallas Mavericks επί των Orlando Magic, αλλά και η άνετη επικράτηση των Utah Jazz επί των Denver Nuggets.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας:

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 94-116

Houston Rockets – Boston Celtics 104-92

Phoenix Suns – New York Knicks 96-98

Washington Wizards – Chicago Bulls102-88

San Antonio Spurs – New Orleans Pelicans 101-95

Orlando Magic – Dallas Mavericks 88-107

Denver Nuggets – Utah Jazz 103-118

 

 

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις τέσσερις αναμετρήσεις:

New York Knicks – Charlotte Bobcats

Sacramento Kings – Indiana Pacers

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies

Cleveland Cavaliers – LA Clippers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.