ΠΣΑΚ για Αρμάνι - Ολυμπιακός: «Όλα έχουν ένα όριο»

Written by  Μαρ 10, 2020

Σκληρή ανακοίνωση κατά της απόφασης της Turkish Airlines Euroleague να επιβάλει την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Η ανακοίνωση

 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση της Euroleague, να διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού κανονικά στο Μιλάνο.

Προφανώς η διοργανώτρια αρχή δεν έχει ευαισθητοποιηθεί όσο θα έπρεπε με το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα συνεχόμενα κρούσματα του κοροναϊού και βάζει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και όχι μόνο. 

Το Μιλάνο έχει πληγεί ουσιαστικά όσο καμμία άλλη ευρωπαϊκή πόλη, κι όμως, η Euroleague...κλείνει τα μάτια.

Δεν ζητήθηκε η αναβολή του αγώνα, απλά η αλλαγή της έδρας! 

Δεν μας απασχολεί ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που προκύψει κάτι άσχημο διότι τότε θα είναι αργά. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα και ως Σύνδεσμος των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, κρίνουμε πως το παιχνίδι δεν πρέπει να διεξαχθεί στο Μιλάνο. 

Έχουμε κάνει τα... στραβά μάτια στην αντιμετώπιση που έχουν οι ελληνικές ομάδες, όμως, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και υπάρχουν όρια!

Πηγή: psak.gr

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.