Επίσημα στην Μακάμπι ο Τζάκσον

Written by  Δεκ 16, 2019

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και επίσημα ο Άαρον Τζάκσον, με τον 33χρονο πολύπειρο γκαρντ να επιστρέφει στην Ευρώπη και να τίθεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τη συμφωνία είχε επιβεβαιώσει και λίγη ώρα νωρίτερα ο ίδιος ο παίκτης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με την «ομάδα του λαού» να επισημοποιεί την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος έρχεται να δώσει μια σημαντική λύση στην περιφέρεια της Μακάμπι και μια εξαιρετική τόνωση στο ρόστερ, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Τζον Ντιμπαρτολομέο και του Νέιτ Γουόλτερς.

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Μακάμπι και τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, που μου δίνουν την ευκαιρία να ενταχθώ σε αυτόν τον σύλλογο που μετρά 6 τίτλους στην Euroleague. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω την κίτρινη φανέλα και θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κάνουμε την πόλη του Τελ Αβίβ περήφανη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης», ανέφερε ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Σε αυτό το σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε τώρα και μετά από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαμε, οι ιδιοκτήτες έκαναν το καλύτερο δυνατό για να φέρουν έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στην ομάδα. Για μια ακόμα φορά, θέλω να τους ευχαριστήσω που έφεραν στην ομάδα έναν παίκτη σαν τον Τζάκσον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση για όλη την προσπάθεια που έκανε για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο Τζάκσον είναι πολύ έμπειρος παίκτης στην Ευρωλίγκα, έχει ποιότητα ως παίκτης εντός και εκτός παρκέ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχουμε μαζί μας, να μας βοηθήσει και να προσαρμοστεί στην ήδη υπάρχουσα ποιότητα του ρόστερ μας».

Πηγή και φωτό: http://www.maccabi.co.il/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.