Η Αρμάνι νικήτρια του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Written by  Σεπ 22, 2019

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η μεγάλη νικήτρια του «2ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», αφού στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 78-69 και έδειξε ότι φέτος θα είναι αρκετά ανεβασμένη και υπολογίσιμος αντίπαλος στη μάχη της Euroleague.

Οι δυο ομάδες χάρισαν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και έδωσαν μια ωραία εικόνα στη διοργάνωση που γίνεται στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Παρά το αρχικό 0-5 της Μακάμπι, η Αρμάνι ανέλαβε αμέσως τον έλεγχο της αναμέτρησης και προηγήθηκε γρήγορα με 17-9 και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 22-15.

Η ιταλική ομάδα είχε τον έλεγχο και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όμως, η Μακάμπι αντέδρασε, έκλεισε την άμυνά της και βρήκε τρόπο να μειώσει, καταφέρνοντας, μάλιστα, να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με 38-39.

Η Μακάμπι ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα, που, όμως, δεν κατάφερε να την κρατήσει ασφαλή, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου με 57-59 και από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Αρμάνι, που ανέλαβε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν τον έχασε ξανά, παίρνοντας εκείνη τη νίκη με 78-69 και μαζί την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 38-39, 57-59, 78-69

Φωτό: Olimpia Milano/ twitter

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.