Top 10 με Γκιστ και Λο (vid)

Written by  Δεκ 07, 2013

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στη Γερμανία αναδείχθηκε από την Ευρωλίγκα ως ο καλύτερος της όγδοης αγωνιστικής πριν ακόμα ολοκληρωθεί. Η αγωνιστική, ωστόσο, περιελάμβανε πολλά και σπουδαία παιχνίδια, με εντυπωσιακές φάσεις. Το top 10 της όγδοης ημέρας, ωστόσο, είχε και ελληνικό ενδιαφέρον με τους Γκιστ ως θύτη και Λο ως… θύμα να περιλαμβάνονται στις καλύτερες φάσεις.

 

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού παραλίγο να γίνει ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του, καθώς, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να προηγούνται με 97-102 έκλεψε την μπάλα, έφυγε στον αιφνιδιασμό και όλοι πίστεψαν πως θα πετύχαινε ένα εύκολο καλάθι που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Λο, ωστόσο, δέχθηκε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα στο lay up με αποτέλεσμα η Μπάγερν να βρει την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά, να μειώσει και να φτάσουμε στο δραματικό φινάλε, όπου παραλίγο να κλέψει ακόμα και τη νίκη.

Αντίθετα, ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν για μία ακόμα φορά εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, μπήκε στο top 10 της εβδομάδας με το εκπληκτικό γυριστό κάρφωμα κάτω από τη μπασκέτα που πέτυχε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της εβδομάδας:

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.