Χόλις Τόμπσον: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Written by  Οκτ 27, 2017

0Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού που τον διατηρεί αήττητο και στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί της Χίμκι ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος, ωστόσο, παρέμεινε προσγειωμένος και επεσήμανε πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της.

Ο νεοαποκτηθείς NBAer των «ερυθρολεύκων» μίλησε μετά τη νίκη επί της ρωσικής ομάδας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για την μέχρι σήμερα πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, αλλά και τις διαφορ΄ς που ο ίδιος έχει εντοπίσει μέχρι τώρα από τη θητεία του στην Ευρώπη, σε σχέση με όσα είχε συνηθίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ποιο είναι το στοιχείο που σας κάνει να ξεχωρίζετε και να παραμένετε αήττητοι;

Δε νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από την αρχή της σεζόν. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, να μείνουμε σταθεροί στις αρχές μας και να λειτουργούμε καλά ως ομάδα.

Πώς είναι να μαρκάρεις έναν παίκτη όπως ο Σβεντ;

Είναι πολύ δύσκολο. Χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Δεν ξέρω πόσους πόντους έβαλε, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά στο να τον απομονώσουμε. Νομίζω ότι παίξαμε καλή άμυνα ως ομάδα.

Ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι μόνες αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής. Αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση ή σας προσθέτει πίεση;

Δεν το γνώριζα αυτό μέχρι τώρα που μου το είπατε. Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κοιτάμε ένα παιχνίδι κάθε φορά.

Πώς είναι να παίζεις παιχνίδι μετά από δυο μέρες και με ταξίδι; Φαίνεται για σένα είναι κάτι γνώριμο, δεδομένου ότι έχεις την εμπειρία του NBA.

Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά.

Μέχρι τώρα έχεις ήδη παίξει κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη. Ποιες είναι οι διαφορές σε άμυνα και επίθεση που εντοπίζεις σε σχέση με το NBA;

Είναι σίγουρα διαφορετικά. Υπάρχουν πολλές διαφορές στον τρόπο του παιχνιδιού, στο πώς βάζεις το σώμα σου, την τακτική της ομάδας στη διάρκεια του παιχνιδιού. Για μένα είναι διαφορετικό και προσπαθώ να μαθαίνω και να προσαρμόζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν;

 

Δεν έχω παρακολουθήσει τα βίντεο μέχρι στιγμής και δεν έχω άποψη. Χαίρομαι που πήραμε τη νίκη, αλλά πρέπει να δω το βίντεο και να εστιάσω στο πού πρέπει να βελτιωθούμε. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.