Όταν σοβάρεψε… αγρίεψε!

Written by  Δεκ 10, 2016

Ο Παναθηναϊκός Superfoods εμφάνισε δυο πρόσωπα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Γαλατασαράι, όμως, όταν αποφάσισε να βγάλει τον καλό του εαυτό, έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και έφτασε σε μια εμφατική νίκη που τον ανεβάζει στο 6-5 και του δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύθηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης απέναντι στην τουρκική ομάδα που ήρθε στην Αθήνα με αρκετές απουσίες, αλλά και τίποτα να χάσει, όμως, δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν δικαιώματα και το απέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Με έλεγχο των ριμπάουντ (41 έναντι 32), καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ πιεστική άμυνα, η διαφορά έφτασε ακόμα και το +31 για τον Παναθηναϊκό (80-49) που έκανε ό,τι ήθελε τους φιλοξενούμενους.

Στα αρνητικά για τους «πράσινους» τα 18 λάθη που σε αγώνα απέναντι σε πιο δύσκολο αντίπαλο μπορεί και να κοστίσουν.

Η αναμέτρηση ήταν μια καλή ευκαιρία να «ξεμπουκώσουν» οι δυο νέοι παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Κένι Γκέιμπριελ να έχει 14 πόντους με 5 ριμπάουντ και τον Μάικ Τζέημς να σημειώνει 13 πόντους με 3 ασίστ και να δείχνουν έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Σταθερά καλός ο Νικ Καλάθης που σταμάτησε στους 14 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Κέισι Ρίβερς που είχε 14 πόντους και ο Κρις Σίνγκλετον με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Η Γαλατασαράι άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια κατέρρευσε, με τον Μπλέικ Σιλμπ να είναι ο μόνος που διακρίθηκε σημειώνοντας 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-31, 64-45, 85-58

Παναθηναίκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13, Νίκολς 9, Ρίβερς 14, Τζέημς 13, Μποχωρίδης, Φώτσης, Παππάς, Φελντείν 4, Χαραλαμπόπουλος, Γκέιμπριελ 14, Μπουρούσης 4, Καλάθης 14

Γαλατασαράι: Σμιθ 9, Πρέλτζιτς, Μίτσοφ 6, Τάιους 6, Κορκμάζ 5, Τόμπσον 6, Σιλμπ 15, Αράρ 2, Πλάις, Γκιουλέρ 8, Ντίμπλερ, Κοκσάλ 1

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.