Έκανε το break και... έφυγε για Βερολίνο η ΤΣΣΚΑ

Written by  Απρ 19, 2016

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν όσο ανταγωνιστικότερος μπορούσε να γίνει, η «Kombank Arena»... φλεγόταν, ωστόσο, η πολύπειρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη νίκη με 71-78, έκανε το 3-0 στην σειρά των προημιτελικών και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου, όπου θα περιμένει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε γιορτή, πίεσαν όσο μπορούσαν την ρωσική ομάδα, ενώ μέχρι το ημίχρονο ήταν πολύ κοντά στο σκορ, όμως, στη συνέχεια, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη άρχισε να δημιουργεί μικρές διαφορές ασφαλείας και να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση σε Final Four για 15η φορά στην ιστορία της, κατακτώντας την κορυφή στην λίστα με τις ομάδες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο Ερυθρός Αστέρας μείωσε στον πόντο τρία λεπτά πριν το τέλος (66-67) με το γήπεδο να έχει... σηκωθεί στον «αέρα», όμως, η ΤΣΣΚΑ απάντησε με συνεχόμενα τρίποντα και τελικά πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Νάντο Ντε Κολό σημείωσε 20 πόντους με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 12 πόντους με 7 ασίστ, αλλά και 7 λάθη, ενώ από τους γηπεδούχους που αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με πολύ καλές εμφανίσεις και σίγουρα το 0-3 τους αδικεί, ο Κουίνσι Μίλλερ είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Νεμάνια Ντάγκουμπιτς είχε 11 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 35-36, 47-59, 71-78

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.