«Πάρτι» του Ντε Κολό με την Ρεάλ, εύκολα η «Μπάρτσα» την Χίμκι

Written by  Ιαν 07, 2016

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρώτη της νίκη μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα του Top 16, εύκολο βράδυ είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Χίμκι, σπουδαίο «διπλό» της Τσεντεβίτα στην έδρα της Νταρουσάφακα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρώτη της νίκη στο Top 16 με 95-81, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος γκαρντ έκανε τα πάντα στο γήπεδο, σημείωσε 28 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη που έδειξε να ξεπερνά άμεσα το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα από την Χίμκι. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε και ο Μίλος Τεόντοσιτς με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο Κάιλ Χάινς είχε 14 πόντους με 5 ριμπάουντ. Από την Ρεάλ, ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ο Γκουστάβο Αγιόν έκανε double-doubleμε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σημείωσε 6 πόντους με 13 ασίστ.

Εύκολο βράδυ πέρασε η Μπαρτσελόνα που μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικράτησε εύκολα της Χίμκι με 87-70 και έφτασε στην πρώτη της νίκη στο Top 16. Η ισπανική ομάδα πήρε από νωρίς μεγάλες διαφορές, έκλεισε το ημίχρονο στο +20 (49-29) και δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει τη διαφορά ως το τέλος. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Ναβάρο και Ρίμπας να πετυχαίνουν από 14 πόντους. Από την ρωσική ομάδα, ο Ταϊρίς Ράις σημείωσε 14 πόντους με 7 ασίστ .

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Τσεντεβίτα επί της Νταρουσάφακα με 72-79 και πήρε την πρώτη της νίκη στο Top 16. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Τζέηκομπ Πούλεν που σημείωσε 25 πόντους με 5 ασίστ με τον Μίρο Μπιλάν να προσθέτει 11 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την τουρκική ομάδα, ο Σεμίχ Ερντέν είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Φωτό:euroleague

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.