Αγγέλου: «Ήμασταν κουρασμένοι, προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι»

Written by  Φεβ 14, 2014

Στην κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά και την λάθος προσέγγιση του αγώνα απέδωσε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βαγγέλης Αγγέλου την ήττα από τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική του Top 16.

 

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Για εμάς ήταν η έβδομη ημέρα με τέσσερα παιχνίδια και την Κυριακή θα είναι η 17η μέρα με οκτώ παιχνίδια. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που είχαμε με λάθος τρόπο. Μία από τις αιτίες μπορεί να είναι η κόπωση. Άλλη αιτία είναι η λάθος αντιμετώπιση και προσέγγιση του παιχνιδιού. Ενώ είχαμε συντελεστή ασίστ με λάθη ικανοποιητικό, ο επιθετικός μας προσανατολισμός ήταν τελείως λάθος. Πηγαίναμε με μόνη επιλογή στο καλάθι χωρίς να έχουμε δεύτερη ίσως και την τρίτη πάσα. Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι σταμάτησε να υπάρχει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος και κέρδισε εύκολα και δίκαια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγέλου.

Σε ερώτηση σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Γκόρντον, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας εξήγησε πως είχε πυρετό, αισθανόταν άτονος από το προηγούμενο βράδυ και ήταν αδύνατο να παίξει, ενώ για τον Γκόνλουμ, ανέφερε πως, όπως ενημερώθηκε από τους γιατρούς, «πρέπει να έχει κάτι στον έσω πλάγιο, αλλά ακόμα σίγουρη εκτίμηση δε μπορεί να γίνει». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.