Η Euroleague προανήγγειλε τα… καλύτερα της Ρεάλ τη σεζόν 2020-21

Written by  Ιουλ 16, 2020

Η Ρεάλ ξεκινά κάθε χρόνο ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όπως επισημαίνει η Turkish Airlines Euroleague, κάτι που αναμένεται να συμβεί και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο με την «Βασίλισσα» να αναζητά τον 11ο τίτλο της.

Η διοργάνωση θυμήθηκε μερικά από τα κορυφαία παιχνίδια της την σεζόν που πέρασε, με την ρεάλ να έχει στο ιστορικό της ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μία από αυτές ήταν το ισπανικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την Βαλένθια, όπου οι δυο ομάδες σκόραραν συνολικά 29 φορές έξω από τα 6,75 μ. με την Ρεάλ να είναι αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με το εντυπωσιακό 111-99 και τον Φακούντο Καμπάτσο να μοιράζει συνολικά 17 ασίστ! Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν τη νέα σεζόν την 2η αγωνιστική στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρησης της Ρεάλ για την περίοδο 2020-21.

Την μεγαλύτερη νίκη της την σεζόν που προηγήθηκε την έκανε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ για την 25η αγωνιστική, με την Ρεάλ να επικρατεί με το εντυπωσιακό 65-94, λίγο πριν την διακοπή της διοργάνωσης. Η Ρεάλ σε εκείνο το παιχνίδι είχε εντυπωσιακή δημιουργία με 30 ασίστ. Η «Βασίλισσα» θα φιλοξενήσει ξανά την τουρκική ομάδα την 10η αγωνιστική της επερχόμενης περιόδου.

Τέλος, η διοργάνωση θυμήθηκε τις δυο ήττες της Ρεάλ από την εντυπωσιακή Αναντολού Εφές, που επικράτησε με 76-60 στην Πόλη και με 75-80 στη Μαδρίτη, σταματώντας ένα εντυπωσιακό σερί 7-0 της ισπανικής ομάδας από το 2015 και έπειτα. Οι δυο διεκδικητές του τίτλου, θα κοντραριστούν την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά στην 17η αγωνιστική.

Βεβαίως, από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει το el clasico, με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην 29η αγωνιστική, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, θα φιλοξενήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δυο αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που φιλοδοξούν και φέτος να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Πηγή και φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.