Το αφιέρωμα της Euroleague στον Λάρκιν (vid)

Written by  Ιουν 06, 2020

Στον Σέιν Λάρκιν αφιερώνει την στήλη της “Focus On” η Turkish Airlines Euroleague παρουσιάζοντας μόνο λίγα από τα όσα εκπληκτικά πέτυχε ο Αμερικανός γκαρντ την φετινή σεζόν.

Ο ηγέτης της Αναντολού Εφές πέρασε την καλύτερη ίσως σεζόν της καριέρας του, καταθέτοντας στο παρκέ το πλούσιο ταλέντο του, έχοντας βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς, που, ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στο τέλος της.

Μέχρι την διακοπή, ο Λάρκιν ήταν τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης με 555 πόντους (22,2 μ.ο.) και πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 644 βαθμούς (25,76 μ.ο.), ενώ οδηγούσε την Εφές στην κορυφή της βαθμολογίας με χαρακτηριστική άνεση και απολογισμό 24 νίκες και μόλις 4 ήττες. Στην διάρκεια της χρονιάς, μάλιστα, κατέγραψε εκπληκτικά ρεκόρ με τους 53 βαθμούς αξιολόγησης και τους συνολικά 49 πόντους που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στις 29 Νοεμβρίου, καθώς και με τα 10 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε στην αναμέτρηση της Εφές με τον Ολυμπιακό στις 6 Μαρτίου, στην νίκη της τουρκικής ομάδας με 91-79 που έμελλε να είναι και η τελευταία για την φετινή σεζόν.

Το αφιέρωμα της Euroleague στον Λάρκιν

 

 

 

Πηγή και φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.