Σφαιρόπουλος: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

Written by  Δεκ 12, 2013

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεσίκτας ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος μοίραζε συγχαρητήρια για την νίκη της ομάδας που έφερε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

 

Ο κ. Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και αφιέρωσε τη νίκη σε ολόκληρη την οικογένεια του Πανιωνίου.

«Είναι μεγάλη βραδιά για τον Πανιώνιο, γιατί επανέρχεται δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί εκείνοι παλεύουν κάθε μέρα στο γήπεδο, σε όλους τους συνεργάτες μου, στο επιτελείο υποστήριξης, που βρίσκεται μέρα, νύχτα δίπλα στους παίκτες, στην διοίκηση και στον Ηλία Λιανό, που είναι κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και κρατάει τον Πανιώνιο μόνος του.

Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Ηλία Λιανό, γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνιστεί η ομάδα στο Eurocup και στον κόσμο του Πανιωνίου, που αξίζει μεγάλες χαρές. Τον ευχαριστούμε για την ώθηση, που έδωσε σήμερα στην ομάδα και την στήριξη. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας», δήλωσε αρχικά ο κ. Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στη διακύμανση του παιχνιδιού.

 «Θέλαμε πολύ την νίκη απόψε. Πήραμε διαφορά στην αρχή, στην συνέχεια η Μπεσίκτας αντέδρασε, αλλά στην τελευταία περίοδο είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, θέλαμε πολύ την νίκη και την πήραμε», σημείωσε.

 Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε και για το τι είπε στους παίκτες του πριν από το παιχνίδι: «Στα αποδυτήρια μετά τα συγχαρητήρια προς τους παίκτες μας, τους ζήτησα να μείνουν προσγειωμένοι για την συνέχεια. Τους είπα σήμερα να απολαύσουν την πρόκριση, αλλά από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα. Αυτό που καταφέραμε απόψε είναι μεσοπρόθεσμος στόχος. Θέτοντας υψηλούς στόχους, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο. Εκεί θα κριθεί εάν η αγωνιστική χρονιά ήταν επιτυχημένη ή όχι. Πρέπει να μείνουν χαμηλοί οι τόνοι, να συνεχίσουμε σεμνοί και ταπεινοί την σκληρή δουλειά και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια έως το τέλος».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.