Εντός έδρας για το αήττητο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

Written by  Οκτ 30, 2013

Με τον κόσμο στο πλευρό τους και οδηγό τις προηγούμενες δύο εμφανίσεις τους, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ρίχνονται σήμερα στη μάχη της τρίτης αγωνιστικής του Eurocup με στόχο το απόλυτο στις νίκες, που θα τους εδραιώσει στην κορυφή του έκτου και του όγδοου ομίλου αντίστοιχα.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την τουρκική Άνκαρα στην Πυλαία και περιμένει τον κόσμο στο πλευρό του για να πετύχει την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και, όπως και στο ελληνικό Πρωτάθλημα, να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Νεπτούνας και φιλοδοξεί να κάνει το τρία στα τρία και να μπει στη θέση του οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Νεοσμυρνιώτες αναμένουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.

Στα χθεσινά αποτελέσματα, για τον δεύτερο όμιλο η Μπιλμπάο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ουραγό Σαρλερουά, την οποία νίκησε με 98-71, ενώ η Σάσαρι ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Σαλόν, επικρατώντας με 102-87. Για τον τρίτο όμιλο, η Ουλμ πέρασε από την έδρα της Παρί Λεβαλουά με 68-78, για τον τέταρτο η Γκραβελίν επικράτησε της Μονς με 75-52, ενώ η Βίρτους Ρόμα δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, την οποία νίκησε με 85-71. Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Χιμίκ παρέμεινε αήττητη, αφού πέρασε και από την έδρα της Άλμπα Φέχερβαρ με 75-88, η Ούνικς Καζάν για τον έβδομο όμιλο συνέχισε το αήττητο σερί της απέναντι στην έδρα της Κάλεβ Ταλίν, της οποίας επικράτησε με 72-81, ενώ για τον όμιλο του Πανιωνίου, η Ραντνίσκι συνέτριψε τη Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης με 97-80.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Α Όμιλος

Τσιμπόνα – Άρτλαντ

Λε Μαν – Νίμπουργκ

Καντού – Οστάνδη

Γ’ Όμιλος

Παρί Λεβαλουά – Ουλμ 68-78

Βαρέζε – Βιλερμπάν

Ολύμπια Λιουμπλιάνα – Βαλένθια

Ε Όμιλος           

Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Χίμκι

Καρσίγιακα – Ακαντέμικ Λουκόιλ

Ιγκοκέα - Πιλοέστι

Ζ Όμιλος          

Κάλεβ Ταλίν – Ούνικς Καζάν 72-81

Μπάνβιτ – ΜΤΚ Σκόπια

Ρίγα – Μακάμπι Χάιφα

Β Όμιλος

Μπιλμπάο – Σαρλερουά 98-71

Όλντεμπουργκ – Τσεντεβίτα

Σάσαρι – Σαλόν 102-87

Δ Όμιλος

Γραβελίν – Μονς 75-52

Ρόμα – Άλμπα Βερολίνου 85-71

Βόννη – Σαραγόσα

ΣΤ Όμιλος

Άλμπα Φέχερβαρ – Χιμίκ 75-88

Νιζνί – Μπουντούτσνοστ

ΠΑΟΚ – Άνκαρα

Η Όμιλος

Ραντνίσκι – Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης 97-80

Πανιώνιος – Νεπτούνας

Μπισόν - Μπεσίκτας       

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.